Op donderdag 20 september is het weer zover: De Derde Donderdag in September – de officiële opening van het studiejaar. Het thema is dit jaar: ‘Inspirerend samenwerken’. Samen werken we aan het realiseren van onze nieuwe strategie en ambities. Aan een school waar studenten en collega’s graag naar toe willen. Ook al moeten ze daar verder voor reizen. Een echte omrijschool dus.
Uiteraard spelen de workshops door en voor collega’s weer een belangrijke rol.
Wil jij tijdens de Derde Donderdag in September ook een workshop verzorgen? Dat kan via deze pagina. Tip: kijk eens naar de film over onze strategie. Laat onze ambities richtinggevend voor jouw workshop zijn. We zijn benieuwd naar jouw idee. Veel succes en plezier alvast. Tot 20 september in Leiden!

Programma
Tijd Onderdeel Locatie
08.30 Welkom met koffie, thee, koekjes Hooglandse Kerk
09.30 Start plenaire opening Hooglandse Kerk
10.30 – 11.15 Lopen naar school in de Breestraat
of Leids Volkshuis
11.15 – 12.45 Eerste ronde workshops School Breestraat
Leids Volkshuis
v.a. 12.00 Lunchbuffet wordt geopend
en aangevuld tot 14.00 uur
School Breestraat
13.45 – 15.15 Tweede ronde workshops School Breestraat
14.00 – 15.30 High Tea voor externe relaties Leidse Schouwburg
15.15 Lopen naar de Hooglandse Kerk Leidse binnenstad
16.00 Start officiële opening van het studiejaar Hooglandse Kerk
17.00 – 18.30 Borrel Hooglandse Kerk
Waarom de Derde Donderdag?

De Donderdag van September is de officiële opening van het studiejaar. Een jaarlijkse traditie. Dit jaar staat de Derde Donderdag in het teken van onze nieuwe strategie. Tijdens het algemene programma. Maar zeker ook tijdens de workshops. Jij krijgt daarin de kans om jouw kennis en ervaringen te delen. Vertel je successen. Bespreek met collega’s hoe we ons onderwijs kunnen verbeteren. Hoe we onze strategie concreet kunnen maken. Geef je collega’s nieuwe inzichten. Of kennis. Handvatten. Met 1.700 medewerkers hebben we een schat aan expertise in huis.
Verder besteden we op de Derde Donderdag ook aandacht aan de kern- en merkwaarden. Wat houden vakmanschap, vertrouwen en verbinding eigenlijk in? Hoe kunnen we dat concreet zichtbaar maken in ons gedrag? En wat betekenen de merkwaarden passie, nieuwsgierigheid en inclusiviteit? Hoe kunnen anderen dat zien in ons handelen?

Uiteraard blijft de Derde Donderdag ook een moment om collega’s te ontmoeten. Lekker bijpraten in een prettige sfeer. Veel plezier!

Wat gebeurt er met je aanmelding?

We zullen contact met je opnemen om jouw workshop te bespreken. Welke middelen heb je nodig? Waar kunnen we je bij ondersteunen? En uiteraard kun je altijd vragen stellen via het e-mailadres:  communicatie@kwik.eu.