Aanmelden BBQ | Derde Donderdag in September

Op donderdag 19 september is het weer De Derde Donderdag in September – de opening van het studiejaar van mboRijnland. Het wordt een festival met maar liefst vijftig workshops, presentaties en demonstraties. We sluiten af met een barbecue.

Festivalapp
Wil je het volledige programma weten? Dat kan via de festivalapp – gemaakt door studenten ICT in Zoetermeer. Je kunt zien welke activiteiten er zijn. Je eigen programma samenstellen. Handig. En makkelijk.

De festivalapp kun je downloaden op je mobiele telefoon. Ga naar www.yourevent.online en bewaar deze op de homepage van je mobiele telefoon.

Aanmelden voor de barbecue
Tijdens de slotbarbecue kunnen je rustig ontspannen en bijpraten. Ben je er ook bij? Meld je dan vóór 12 september aan via onderstaand aanmeldformulier.

Optreden student en collega
Tijdens de barbecue treden Menno Aben op, student bij mboRijnland en finalist van The Voice of Holland, en collega William Jansz, finalist van España got talent. Menno Aben kijkt uit naar zijn optreden, vertelt hij in onderstaand filmpje.

Vijftig workshops
Er zijn maar liefst 50 presentaties, workshops en demonstraties. We kiezen dit jaar voor een festivalvorm. Je kiest dus zelf welke activiteit je bezoekt.

Voorzitter JOB bij netwerklunch voor externe relaties
Voor onze externe relaties organiseren we een netwerklunch. Hierin gaan onze student Jurgen van der Hel, voorzitter van JOB, de landelijke belangenvereniging voor mbo-studenten, en Ricardo Winter, lid van het College van Bestuur, met de gasten in gesprek over toekomstbestendig mbo-onderwijs.

Opening studiejaar
Uiteraard opent Otto Jelsma, voorzitter van het College van Bestuur van mboRijnland, officieel het studiejaar 2019-2020. Steven van Belleghem houdt daarna een lezing over de grote veranderingen op de arbeidsmarkt.

 
 
Programma

10:00    – 12:30 uur      Teams komen bijeen op Archeon (eigen invulling programma)

12:30   – 13:30 uur       Lunch

13:30   – 14:30 uur       Opening studiejaar in de arena

  • Opening studiejaar door Otto Jelsma, voorzitter College van Bestuur mboRijnland.
  • Interview met mbo-uitblinker mboRijnland.
  • Lezing van Steven Van Belleghem over de invloed van de technologische ontwikkelingen op de samenleving en de banen waar we studenten voor opleiden. Van Belleghem is marketingprofessor aan de Vlerick Business School en begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument.

14:30   – 17:30 uur       Festival Geschiedenis van de toekomst

17:30   – 19:30 uur       Barbecue

Met een optreden van Menno Aben. Student bij mboRijnland én halvefinalist bij The Voice of Holland!

Aanmeldformulier barbecue | Derde Donderdag in September