Registreer je voor de Carrièrebeurs Logistiek

27 juni 2019, Ambonstraat 1, Alphen a/d Rijn

Start jij met een logistieke opleiding in de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg), ben je bijna klaar,  of inmiddels al afgestudeerd en ben je op zoek naar een passende baan of stageplek in de logistiek? Of zoek je voor volgend schooljaar een nieuwe stageplaats?

Kom op donderdag 27 juni a.s. van 15.00 uur tot 17.00 uur naar de locatie van mboRijnland in Alphen aan den Rijn en ontmoet een groot aantal logistieke bedrijven uit de regio met veel openstaande stageplaatsen en vacatures!

Wanneer & waar?
Datum: 27 juni 2019
Tijd: vanaf 15.00 tot 17.00u
Plaats: Ambonstraat 1 te Alphen aan den Rijn

Wat is het doel van de Carrièrebeurs Logistiek?
De Carrièrebeurs Logistiek is gericht op beginnende BBL studenten en uitstromende BOL studenten die niet doorstromen naar het HBO. Ook BOL studenten die op zoek zijn naar een nieuwe stageplek zijn welkom.

Wat kun je verwachten?
Een bezoek aan een carrièrebeurs is een laagdrempelige manier om je te oriënteren. De werkgevers op de carrièrebeurs presenteren zich op een (informatie)stand door voorlichters van het bedrijf. De voorlichters kunnen je alles over het bedrijf of openstaande vacatures of stageplekken vertellen. Je kunt volledig vrijblijvend op een bedrijf afstappen!

Heb je nog vragen?
Stuur dan een mail naar bpv-economie@mboRijnland.nl t.a.v. Martine Ottolander-Terhorst of bel 0882978680